MEMPERKENALKAN

BIOMINERAL

Kekurangan mineral, terutamanya UNSUR SURIH (Trace element) kini semakin diperakui sebagai punca utama kepada pelbagai masalah kesihatan. Ini kerana tanpa mineral yang mencukupi, badan anda TIDAK MAMPU menyerap apa jua nutrien dan zat makanan ke dalam sistem badan. Inilah yang akhirnya menyebabkan badan semakin uzur tanpa disedari sehingga menjadi punca sakit kronik dan juga pelbagai masalah kesihatan yang tiada penyelesaiannya.

 

Bio Mineral keluaran BMD Marketing menyediakan kesemua 90 mineral makro dan mikro yang diperlukan oleh badan. Ia disediakan dalam bentuk cecair agar memelihara komposisi asal air laut dan mengekalkan 100% imbangan semua unsur semulajadi mineral.

Hanya 30 hingga 40 titis sehari menjamin penyerapan nutrien dan zat makanan serta kualiti elektrolit yang diperlukan oleh badan untuk membina asas kesihatan yang kukuh. Hanya perlu dilarutkan ke dalam air kosong ataupun jus buah kegemaran anda. Ia mudah disediakan untuk seisi keluarga.

  • whatsapp-logo-112413FAA7-seeklogo.com
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

MINERAL No.1

Bio Mineral merupakan produk yang diimport dari Queensland, Australia yang kaya dengan zat galian (mineral) serta unsur surih yang tulen lagi pekat. Bahan ini diperolehi dari lautan Australia.

90 Zat Mineral

Kini, khasiat unggul Air Laut Queensland, Australia yang bebas pencemaran mudah didapati. Dengan terciptanya teknologi untuk mengeluarkan sodium secara Evaporasi Solar, komposisi semulajadi air laut dan mineral yang terkandung di dalamnya tidak terjejas. Hasilnya adalah Elektrolit semulajadi tanpa tandingan.

ZAT GALIAN AIR LAUT TERNYATA AMAT BERKESAN DI SEBABKAN KUANTITINYA YANG JELAS :

1. Komposisi Mineral air laut adalah 99% menyerupai komposisi di dalam darah manusia. Bezanya hanyalah air laut mengandungi lebih satu molekul magnesium manakala darah pula mengandungi lebih satu molekul besi. 

2. Air laut dikenalpasti mengandungi lebih dari 90 zat galian yang penting kepada manusia di dalam komposisi seimbang selagi ia di kekalkan sebagai cecair.

3. Air laut adalah 100% semulajadi dan imbangan kesemua mineral di dalamnya adalah sempurna, menjadikannya elektrolit lengkap yang terhasil secara semulajadi tanpa perlu sebarang penambahan oleh manusia biasa.

Air Laut telah pun lama diktiraf sebagai sumber mineral yang unggul. Inilah sebabnya sudah wujud garam lautan asli yang lebih seimbang digunakan untuk tujuan kesihatan dan sebagai bahan di dalam produk kecantikan serta masakan.

  • whatsapp-logo-112413FAA7-seeklogo.com
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2018 by BMD Marketing for BIOMINERAL

BioMineral, Headquarters Kuala Lumpur

Tel: 016-257 9669 (Semenanjung)  I  011-1039 9109 (Sabah / Sarawak)